Start vandaag nog met jouw digitale bezoekersregistratie Neem contact op

WALLDO IS ONDERDEEL VAN LIVEWALL EVENTS

Wij creëren optimale digital event journeys door gebruik van de beste online tools en op maat gemaakte concepten: voor, tijdens én na je event. Ons team van experts op het gebied van digitale interacties steekt graag de handen uit de mouwen om jouw evenementen naar een hoger niveau te tillen. Bekijk ons werk

Onze kernwaarden

Wij creëren de optimale digital event journey. Dat doen we met vernieuwende technologie en creatieve concepten: voor, tijdens en na je event. Met ons in-house team van creatievelingen in verschillende disciplines brengen we jouw event naar het volgende niveau. Dat doen we aan de hand van 5 kernwaarden;
 • Persoonlijke ervaringen

  Persoonlijke aandacht: dat wil iedere bezoeker. Met een persoonlijke aanpak maak je impact op je bezoekers.
 • Interactiviteit

  Met onze digitale middelen kunnen we voor, tijdens en na het evenement de interactie vergroten. Want iedereen wil toch betrokken worden?
 • Fun

  Inhoudelijke componenten van een evenement? Die zijn heel belangrijk. Laten we daarom eens zorgen voor een flinke portie fun-factor. Digitale middelen spelen daar een essentiële rol in.
 • Eenduidige communicatie

  We geloven dat een eenduidige visie op communicatie van groot belang is; van dezelfde bron en met een vooraf bepaald plan. Alles op één plek terug te vinden voor jouw als event-organizer en (uiteraard) voor je gasten!
 • Complete event beleving

  Een event is meer dan alleen hospitality en een keynote speaker. De volledige ervaring: dat is wat er toe doet. We focussen ons op het hele traject, van begin tot eind. Zo onthouden jouw bezoekers een beleving om nooit te vergeten.

Digitale tools

LiveWall Events ontwikkelt digitale tools voor al jouw evenementen. Ontdek onze tools

Concepten

Constant vernieuwen zit in ons DNA. Voor evenementen die vanaf het eerste moment vormgegeven moeten worden, hebben we verschillende concepten klaar liggen. Van interactieve livestreams met een zakelijke inhoud tot het digitale entertainment van duizenden fans in een stadion. Ontdek onze concepten

Team Events

Projectmanagers

Team Events: een krachtig team bestaande uit door de wol geverfde projectmanagers en leergierige juniors. Onze instelling? Volledig eventminded en met een flinke portie digital experience.

Developers

Onze front-en back-end developers ontwikkelen dagelijks nieuwe features voor onze digitale event tools. Daag ze daarom uit: ze houden van een goede challenge!

Live support

Tijdens jouw event zorgen wij ervoor dat er altijd één van onze digitale eventmanagers ter plaatse is als jouw rechterhand. Wat zij het liefste doen? Tools bedienen en het publiek richting geven.

Contact met LiveWall Events

Wil je de koppen bij elkaar steken, of heb je een andere vraag? Neem contact op! Contact